Új kommentek

Agora Anomália

A gyártósor szilánkjai, pszeudo-apokrif ritkaságok, polcalatti gyöngyszemek és disznók elé vetett kincsek. No, meg az anomáliák.

Fekete László: Sztoikus elmélkedések...

2010.08.15. 17:21 | Vitez Belizar | 1 komment

Címkék: élet könyv csirke magyar nemzet irodalom és times fekete filozófia szellem magyarság szellemi könyvkiadó lászló sztoikus kalliopé

Cím: Fekete László: Sztoikus elmélkedések a szellemi gravitációról és a csirkék magyarságáról

Kiadó: Kalliopé Kiadó Kft., 2010
Terjedelem: 624 oldal
ISBN: 978963958076x

A neves magyar erősportoló, a világ és hazánk legerősebb embere cím birtokosa, most új oldaláról mutatkozik be. A világ és az Ember sorsáért elmélkedő filozófus szelleme hatja át a vaskos könyv oldalait, aki egyedülálló gondolatmenettel bizonyítja az erő fizikai és metafizikai egylényegű voltát. Krotóni Milón eszmeiségének jelenkori magyar fáklyahordozója szerint a jóra törekvő ember csak a békesség, türelem, alázat és napi 49 fekvőtámasz útján érheti el célját, de fontos feltétel napi egy kilogramm magyar csirke abszorbeálása is az energia testből lélekerővé való szublimációjához. „A csirke, a tisztátalan Magyar Földön kaparászva választja szét az értéktelent a hasznostól, a tisztaságban fogant tojása hordozza a világ teremtő erejét, kezdetét és végét.” Meggyőző tanmeséken keresztül megtudhatja az olvasó, mely buktatók veszélyeztetik még a képzett szellemi erőművészeket is, amely nélkülözhetetlen útmutatóvá teszi a lelki edzőpartnert keresők számára.

„Most már láthatjuk, a világ legerősebb emberének, a méltán híres Fekete László érvelésének is megvan a maga ereje. Letehetetlen olvasmány.” (The Times, 2010. augusztus 8.)

„Igaz magyar, de világrengető gondolatok egy félreértett zsenitől. Letehetetlen olvasmány.” (Magyar Nemzet, 2010. augusztus 7.)

„A könyv terjedelme izmainkat, tartalma az eszménket edzi. Lehetetlen olvasmány.” (Élet és Irodalom, 2010. augusztus 6.)

Ára: 4990 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://agoraanomalia.blog.hu/api/trackback/id/tr1002223534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anita79. · http://www.kalkulus.hu 2010.09.13. 15:07:04

Ha nem tudnám, hogy nagy kamu az egész, akkor még el is hinném, hogy Fekete Lacink a maga "gyermeteg" butaságával elkezd filozofálni a fent említett témakörökben, hiszen neki mindig van véleménye mindenről és mindenkiről.(a vélemény minősége meg már nem lényeg)