Új kommentek

Agora Anomália

A gyártósor szilánkjai, pszeudo-apokrif ritkaságok, polcalatti gyöngyszemek és disznók elé vetett kincsek. No, meg az anomáliák.

OC1.2 Túlélőtampon

2010.08.15. 18:40 | Vitez Belizar | Szólj hozzá!

Címkék: mobil blog csengőhang női egyenjogúság túlélő tampon agora anomália túlélőtampon oc1.2

A japán Onnachi cég legújabb fejlesztése legalább annyira jelentős előrelépést jelent a nők egyenjogúságának megteremtésében, mint a suffragettek önfeláldozó tette az Epsomi Lovasderby befutósorrendjének megváltoztatására. Végre itt van, amely fegyverré teszi a nők gyengeségét, a férfijogú társadalom legfőbb érvét a gyengébbik nem megbízhatatlanságára, már megvehető a nehéz napokat felhőtlenné tevő túlélőtampon, a nők legnagyobb és legbensőségesebb barátja.

Amilyen parányi a túlélőtampon, annyira sokoldalú. Piciny folyadéktisztítóját microprocesszor vezérli, amely hormon-receptorok segítségével automatikusan illatfelhőkké alakítja a kellemetlen váladékokat. Természetesen a készüléket mobiltelefonnal közvetlenül is működtethetjük, szabadon beállítva a kívánt koncentrációt és illatot.

Egyedálló formai kivitelezése lehetővé teszi, hogy még a bányában dolgozó nőtársaink is használhassák, minden kényelmetlenség nélkül. Az első tesztváltozatokat a próbára jelentkező észak-koreai önkéntesek annyira kényelmesnek találták, hogy a nehéz napokon túl sem lehetett kihúzni belőlük semmit. A ragaszkodásukat erősítette az is, hogy a túlélőtampon élénk vibrációval jelzi az érkező telefonhívásokat, amely szolgáltatás szintén elengedhetetlen a modern nő önbecsüléséhez.

Az OC1.2 túlélőtampon kicsiny tasakjában helyet kapott számtalan hasznos miniatűr szerszám, köztük szikét, ollót, tűt, összehajtható tükröt, 5 szál cigarettát, öngyújtót, piperekészletet és egy bulvárújságot lehet benne elhelyezni és biztonságban tartani. Természetesen többféle színezetű, mintájú kiszerelésben kapható, a polifonikus figyelmeztető jelzések, csengőhangok az Internetről is letölthetők.

Rendelje meg a zseniális OC1.2 túlélőtampont! Mindössze 1290 Ft egy 28 darabos csomag, ha most rendel!

A bejegyzés trackback címe:

https://agoraanomalia.blog.hu/api/trackback/id/tr382223699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.