Új kommentek

Agora Anomália

A gyártósor szilánkjai, pszeudo-apokrif ritkaságok, polcalatti gyöngyszemek és disznók elé vetett kincsek. No, meg az anomáliák.

Dr. Manuel Piltdown: Gyakorlati útmutató az örök...

2010.08.18. 23:28 | Vitez Belizar | Szólj hozzá!

Címkék: blog élet család ezotéria életmód gyógyítás diktátor hatalom diktatúra fiatalság örök hosszú gyógymód öregedés zsarnok agora ifjú anomália piltdown

Eredeti cím: Practical wayshow for forever youngevity

Kiadó: New Science Kiadó Kft., 2010.
Fordította: a szerző maga
ISBN: 9789630666555

Az emberiséget azóta foglalkoztatja az örök fiatalság titka, amióta csak felfogta a halál gondolatát. Évezredeken keresztül igyekeztek megtalálni a nagy gondolkodók és tudósok, hogy megtalálják az örök fiatalság elixírjét. Bár a babonákon és mágián alapuló törekvéseket felváltotta a tudományos gondolkodás, a megoldás továbbra is késett. Ezidáig.

A neves professzor műve az emberiség legnagyobb talányát fejti meg. 37 évnyi kutatómunkájának eredménye elhomályosít minden eddigi felfedezést, hiszen amit nyerünk, az az élet hosszának megtöbbszörözése. Az örök fiatalság forrása pedig nem más, mint a HATALOM. Alátámasztásul elég csak megnézni a múlt és jelen diktátorainak életét, láthatjuk, hogy csodálatos módon, elképzelhetetlenül idős korban is elfogyhatatlan energiával és küzdőerővel gyakorolják hatalmukat. Ha összehasonlítjuk az azonos korú, demokratikus tespedtségben sínylődő, alárendelt szerepű roncsokkal, egyből láthatjuk az elmélet helyességét. A szerző több követni javasolt példát is részletesen bemutat Tiberius császártól a vietnámi pártvezetésen keresztül a letörhetetlen Fidel Castroig. Láthatjuk, hogy az alávetett emberek energiája miként áramlik az őket uralók sejtjeibe. Híres, eddig kényszerűen eltitkolt kísérlete bizonyítja ezt: a professzor által felfedezett nanoállatkák tömegében meghatározott számú osztódás után megjelennek olyan egyedek, amelyek uralják a többieket, és jól látható plazmaáramlás révén szívják el „alattvalóiktól” az éltető energiát. A többsejtűvé válás evolúciójának is ez a törekvés volt a mozgatórugója: a gyorsan elhaló „rabszolgasejtek”, vagyis a testi sejtek szolgálják a zsarnoki ivarsejteket. Az örök élethez az energiát tehát féktelen hatalommal tudunk nyerni, tökéletesítve annak gyakorlását a tökéletlen történelmi példákhoz képest, akiket a szerző ösztönös öngyógyítóknak nevez.

Mit nyerünk mi, hétköznapi emberek ezen nagyívű könyvet olvasván? Hiszen egy dolog az elmélet, más a gyakorlat. A professzor könyve azonban könnyen befogadható kevésbé művelt, de a hatalom gyakorlására elhívatott fők számára is. Gyakorlati útmutatásokat olvashatunk, hogy törjük le, alázzuk meg és szipolyozzuk ki embertársainkat. A kezdők számára a családtagok terrorizálását ajánlja, a magasabb szintre jutók láthatnak hozzá munkatársaik, majd párttársaik rettegésben tartásához.

Egy komoly veszélyre is felhívja a figyelmet: számos hatalomgyakorló létének hosszúságát akasztotta meg egy-egy túl korai gyilkosság. A szerző úgy véli, hogy ezek az esetek a hatalom dimenzióinak pontos meghatározásával kerülhetők el, vagyis azzal, hogy a diktátorok szeretetben és békében élnek egymással.

A végkövetkeztetés is mutatja, hogy mennyire áthatja a könyvet a humánum és az emberiség sorsáért való aggódás. A mottója is ezt sugallja: „teremts élhetőbb világot a hatalmasoknak!”

P. János (42 éves): „Papp János vagyok, és azóta, amióta rendszeresen eltángálom az asszonyt, rugdosom a kölyköket vacsora közben, és kergetem meg a szomszédjaimat kalapáccsal, sokkal fiatalosabbnak érzem magam. Alig várják, hogy feldobjam a pacskert, de jól kiszúrok velük, hála Pilton főprofesszor úr könyvének!”

F. Hue-Je (89 éves): „Komoly erőpróba elé állított két éve a Párt, mikor felkért, hogy vegyem át az ifjúsági tagozat vezetését. Piltdown gyakorlati útmutatója nélkül belerokkantam volna a nemes feladatba, de ma már fiatalos energiával irányítom a tizedére fogyatkozott szekciót. Népünk és a Párt vezetése hálával tartozik a nagy tudósnak!”

H. Péter (35 éves): „Úgy érzem, most már van értelme annak, amit eddig is csináltam. A hatalom, amelyet eddig kiaknázatlanul hagytam, ma már a zsigereimet élteti. Rövidesen tervezek is indítani egy valóságshowt, amelynek szereplőit, az egész országot fogom igába hajtani, 10 millió lélek éltet majd, és leszarom, hol parkolok!”

A könyv ára: 7880 Ft, várjuk megrendeléseit!

A bejegyzés trackback címe:

https://agoraanomalia.blog.hu/api/trackback/id/tr202231844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.