Új kommentek

Agora Anomália

A gyártósor szilánkjai, pszeudo-apokrif ritkaságok, polcalatti gyöngyszemek és disznók elé vetett kincsek. No, meg az anomáliák.

Katolikus Óvszer, a Szentatya áldásával

2010.09.09. 23:15 | Vitez Belizar | Szólj hozzá!

Címkék: pápa fogamzásgátlás keresztény óvszer katolikus benedek agora családtervezés kalkulus anomalia

Ifjú katolikus házaspárok milliói teszik fel nap mint nap a kérdést, hogy modern korunkban a hívő emberek milyen keresztényi családtervezési eszközökhöz, módszerekhez folyamodhatnak? Hiszen a média, a tömegkultúra nap, mint nap ontja magából az emberellenes szereket, módszereket, ördögi sugallatokkal csiklandozva az esendők füle cimpáját.

Hosszas keresztényi kutatómunka eredményeként született meg a legkeresztényibb megoldás, a Katolikus Óvszer! Őszentsége, XVI. Benedek áldásával használata egyszerre üdvös és hasznos.

A csomag a hasznos eszközön túl tartalmazza a kifejlesztő Szent Messalina Római Katolikus Egyetem kutatócsoportjának 37 évnyi áhítatos kutatásainak teljes eredményét (köszönjük neked Szent Messalina Római Katolikus Egyetem kutatócsoportja!), valamint használati útmutatóként a "Mária Magdolna első gyónása" című 60 perces videokazettát. Fontos! Használat előtt mindenképpen távolítsuk el a biztonsági szeget az óvszerből, mert különben pokoli élményekhez juthatunk!

A Katolikus Óvszer egységcsomag megrendeléséhez érdeklődjön plébánosánál!

Kapcsolódó weboldal: http://www.vaticanshop.com/

Ára: 777 Ft + 10%

A bejegyzés trackback címe:

https://agoraanomalia.blog.hu/api/trackback/id/tr252284745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.