Új kommentek

Agora Anomália

A gyártósor szilánkjai, pszeudo-apokrif ritkaságok, polcalatti gyöngyszemek és disznók elé vetett kincsek. No, meg az anomáliák.

A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata

2010.09.28. 22:20 | Vitez Belizar | 1 komment

Címkék: politika magyar együttműködés orbán fidesz kormány magyarság viktor nemzeti nyilatkozat nyilatkozata

Igazi ritkaságot, egy valódi nemzeti ereklyét kínálunk megvételre, amely éppúgy átvezette a jövőbe magyarságot, mint ahogy ezer éve a Szent Korona megteremtette történelmünk zálogát.

Viharvert évszázadokkal vert népünk a kétezredik évben is várta az isteni kinyilatkozást, amely újra egységbe tömörítette a nemzetmentő akaratot. Nem kellett más tennie ehhez a magyaroknak, minthogy össznépi egyetértéssel kinyilvánítsa szent akaratát arra, hogy békében és jobban élhessen, keresztyéni egyetértésben és barátságban, valamint elküldje a gecibe a szocikat. Maga a nép, pontosabban Kovács Tiborcné 56-os kisnyugdíjas adta Orbán Viktor kezébe ezt a szövetséget megpecsételő kinyilatkozást, egy teremtő forradalom alkotmányát. Az eredeti példányt kormányfőnk azóta is a párnája alatt tartja, hogy az energiájával feltöltse a nemzet felemelkedésért küzdő államférfiút, a hiteles másolatok azonban nálunk megvásárolhatok.

Az eredeti Szent Nyilatkozat ereje azonban nem veszik el a másolatokban, hiszen mind magán viseli Orbán Viktor keze nyomát. Ahol csak felfüggeszti, akár családi otthonában, akár a munkahelyén, ott a békesség, adóságcsökkenés és értékteremtő munka szelleme tölti be a teret. Többen beszámoltak nemzetgyarapító hatásáról is, mikor ágyuk fölé akasztották ki a Szent Nyilatkozatot, ifjonti gerjedelem szállta meg a baloldali kormányzat alatt összetöpörödött férfiúkat is és meddővé vált asszonyokat. Emellett használ hasvízkór, golyva és hazugságbeszéd ellen is.

Minden magyar vegye meg!

Ára: mindössze 16 000 Ft (max. 4 éves futamidővel részletre is kapható!)

A bejegyzés trackback címe:

https://agoraanomalia.blog.hu/api/trackback/id/tr232330868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.