Új kommentek

Agora Anomália

A gyártósor szilánkjai, pszeudo-apokrif ritkaságok, polcalatti gyöngyszemek és disznók elé vetett kincsek. No, meg az anomáliák.

Élethosszig hitel!

2011.09.04. 22:14 | Vitez Belizar | Szólj hozzá!

Címkék: reklám bank hitel temetés pokol abszurd szatíra sátán kalkulus hitelbank

A hitel, amely valóban egy életre* szól! Éljen vele, haljon vele!

Ez az a hitel, amely nem veszélyezteti az Ön és családja egzisztenciáját, hiszen törlesztő részletek nagysága a jövedelméhez igazodik**. A hitel lejárta esetén*** a Negyedik Kör Hitelbank ezen kívül különleges ajándékkal**** is kedveskedik gyászoló rokonainak, egy hangulatos temetés***** teljes költségét****** állja*******.

Nincs limit, bármekkora összeget felvehet! Nincs változó kamat, nincs rizikó! Nem kérünk semmi munkahelyi jövedelemigazolást, se jelzálogot!

THM=0% Ugye hihetetlen?

Gondolkozzon, ez az ajánlat visszautasíthatatlan!

Negyedik Kör Hitelbank
1021 Budapest
Dante körút 666.

Kötelező hitelinformációk (a formaság kedvéért):
*A Negyedik Kör Hitelbank egészségügyi, genetikai és kockázatelemző szakemberei felkeresik Önt, és meghatározzák a hátralévő éveinek számát.
**A hátralévő évei száma alapján állapítjuk meg a fizetendő havi összeget, amely azonban nem haladhatja meg keresetének 10%-át.
***Ha előbb meghal a számítottnál, az szerződésszegésnek minősül, és elsőszámú örökösére száll át az élethossz hitel, illetve annak fizetési kötelezettsége.
****Csak abban az esetben, ha a szerződési időpont évében, vagy azután távozik az élők sorából.
*****Egyházi temetés költségeit nem térítjük meg.
****** A temetés költségei magába foglalják a koporsót, a halott előkészítését, a vigalmi opciókat a jajongó asszonyoktól a svédasztalig maximum 666 főre.
*******Ez a szolgáltatás a szerződésszegés miatt a törlesztő örökösnek nem jár.
********A szerződés lejárta után a lelkének tulajdonjoga a Negyedik Kör Hitelbankra száll át.

A bejegyzés trackback címe:

https://agoraanomalia.blog.hu/api/trackback/id/tr373202907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.