Új kommentek

Agora Anomália

A gyártósor szilánkjai, pszeudo-apokrif ritkaságok, polcalatti gyöngyszemek és disznók elé vetett kincsek. No, meg az anomáliák.

Segítsen!

2013.12.29. 15:29 | Vitez Belizar | Szólj hozzá!

Címkék: rák adózás adó csalás 1% adomány állatvédelem daganatos alapítvány felajánlás személyi jövedelemadó állatvédelmi

puppy.pngKérjük, személyi jövedelemadója 1%-át ajánlja fel a daganatos megbetegedésben szenvedő, árva és éhező roma kiskutyáknak! Azoknak, akiknek még a napi falatkára sem jut, hát még a költséges kezelésekre! Segítsen, és a világ jobb lesz!

A szemébe tud nézni egy daganatos megbetegedésben szenvedő, árva és éhező roma kiskutyáknak? Ne csak sajnálkozzon, tegyen is értük!

A tervünk az, hogy egy komfortos, állatorvosi központtal rendelkező csillagvárost építünk a daganatos megbetegedésben szenvedő, árva és éhező roma kiskutyáknak a sztratoszférában, amely műholdként kering majd a Föld körül, és szippantja magába a világ daganatos megbetegedésben szenvedő, árva és éhező roma kiskutyáit. Ez az egyedüli módja, hogy méltó életet biztosítsunk a daganatos megbetegedésben szenvedő, árva és éhező roma kiskutyáknak!

A terveink között szerepel egy daganatos megbetegedésben szenvedő, árva és éhező roma kiskutyákat mentő helikopter vásárlása is, amelynek folyamatos minőség ellenőrzését alapítványunk vezetője végzi majd, ezzel áldozva szabadidejét a nemes ügy érdekében, a daganatos megbetegedésben szenvedő, árva és éhező roma kiskutyákért.

Alapítvány a Daganatos Megbetegedésben Szenvedő, Árva és Éhező Roma Kiskutyákért
Adószámunk: 1816100007-1-42

A bejegyzés trackback címe:

https://agoraanomalia.blog.hu/api/trackback/id/tr745716119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.