Új kommentek

Agora Anomália

A gyártósor szilánkjai, pszeudo-apokrif ritkaságok, polcalatti gyöngyszemek és disznók elé vetett kincsek. No, meg az anomáliák.

Kézikönyv ajánló gazdasági bevándorlóknak

2015.01.18. 16:09 | Vitez Belizar | Szólj hozzá!

Címkék: politika könyv magyar magyarország bevándorlás abszurd könyvajánló szatíra anomália

20150118_cion.jpgCím: Cion bölcseinek kézikönyve Magyarország megrontására gazdasági bevándorlók számára
Oldalszám: 500
Kiadás éve: 2015.
Ára: 4990 Ft - Csak az Agora Anomália webshopján keresztül!

Végre magyarul is olvashatják az érdeklődők azt az útmutatót, amely a 2014-es év legnagyobb könyvszenzációjának számított a világ számos táján. Nem véletlen, hiszen végre bepillantást nyerhetünk a mester összeesküvők boszorkánykonyhájába, közkinccsé kerültek azok a technikák, amellyel lerombolhatjuk Európa legígéretesebb jövő előtt álló országát, ezzel a lehető legnagyobb szöget verve a keresztény Európa koporsójába. A magyar kiadás célja, hogy a külföldiek után a hazai nemzetrontók is hasznos tanácsokat kapjanak akár hobbiként, szabadidőben is végezhető tevékenységükhöz. A könyv magyar kiadásának időszerűségét még inkább hangsúlyozza, hogy soha még ekkora nemzetközi összefogás nem alakult ki egy ügy érdekében. Zsidók, muzulmánok, liberális demokraták, norvégok, zöldek, drogos újságírók, homoszexuálisok és az európai bürokraták együttes akarata manifesztálódik egy, ezt az anakronisztikus kultúrát romba döntő kalapácsban.

A könyv névtelenségbe burkolózó szerkesztői lépésenként magyarázzák el egy gazdasági bevándorló tennivalóit a végső győzelem eléréséig. Megtudhatjuk, hogyan lehet eljutni a magyar határig, hogyan lehet felvenni a kapcsolatot a norvég jogász kommandókkal, miként lehet magyarigazolványhoz jutni úgy is, hogy egy szót sem beszélünk ezen a nyelven. A leghasznosabb, itthoni nemzetrontók számára is alkalmazható részek a beszivárgás, majd a konspiráció trükkjeit mutatják be, miként oszlathatjuk el a nemzeti gondolkodású magyarok gyanakvását olyan kifejezések megtanulásával és kötőszóként való alkalmazásával, mint a „liberál-bolsevik”, „hanyatló Nyugat”, „Áfa visszatérítés”, „nekem van igazam”. Magyarország részleges geológiai jellemzőinek ismertetése megkönnyíti a betelepülési területek kiválasztását, különös tekintettel azok tengerszint feletti magasságára.

Az általános ismereteken túl neves szakértők jegyzetein keresztül növelhetjük nemzetrontó képességeinket. Kaya Ibrahim, a török üzletember jegyzetéből megismerhetjük a magyar adórendszer kiskapuit és mindazokat a módszereket, amelyekkel a jobboldali vezetők bizalmát is el lehet nyerni, André Goodfriend USA követtanácsos úr írásában a kommunikációs technikákat ismerhetünk meg idegen nyelvet nem beszélő köztisztviselőkkel folytatott tárgyalásainkhoz. A konspiráció mestereként a teljes magyar baloldal porrá zúzásával nevet szerzett Gyurcsány Ferenc, mint hajdani sportminiszter és Szaud-Arábia szakértő hasznos tanácsokat nyújt, miként épülhetnek be a magyar futballvilágba, a nemzeti Magyarország Achilles-sarkát megcélozva.

A bejegyzés trackback címe:

https://agoraanomalia.blog.hu/api/trackback/id/tr607085917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.