Új kommentek

Agora Anomália

A gyártósor szilánkjai, pszeudo-apokrif ritkaságok, polcalatti gyöngyszemek és disznók elé vetett kincsek. No, meg az anomáliák.

A természet patikája: egy csodagomba a biztos merevedésért!

2018.09.23. 19:20 | Vitez Belizar | Szólj hozzá!

Címkék: merevedés természetgyógyászat gomba galóca

Ízletes és könnyen elérhető, csak le kell hajolni érte! Bárhogy elkészítheti és pár falat elég, a merevedése pedig 100%-os lesz! A magas α-amanitin tartalmú Amanita phalloides a csodaszer neve, amely olyan neves történeti személyiségek merevedési problémáját is orvosolta, mint a római Claudius és a német-római VI. Károly császárok. Elég csak egyszer fogyasztania, a javasolt adagja legalább 30 gramm. A hatása egy napon belül jelentkezik. Egyetlen mellékhatása, hogy többet nem lesz, ha elmúlik.

gyilkos_galoca03.jpg

happyend.net - az első válótárskereső!

2017.03.11. 16:37 | Vitez Belizar | Szólj hozzá!

Címkék: szerelem társkeresés társkereső házasság válás

happyend.jpg

Alig várja, hogy átérezze egy válás minden izgalmát és katarzisát? Elege van a közhelyes szakításokból? Szeretné előre megtervezni az összes lépését? Türelmetlen, hogy ehhez lefussa az előzetes, felesleges "boldog" éveket? Most megtalálhatja élete válótársát a happyend.net-en, a világ első válótárskeresőjén!

ZOO Memories - Temetkezzen kedvenc állatába!

2017.02.26. 15:34 | Vitez Belizar | Szólj hozzá!

Címkék: temetés . abszurd temetkezés zoo állatok fekete humor

20170225_zoomemories.jpgIgazán különleges helyen szeretne az örök nyugalmát tölteni? Meg kívánja kímélni szeretteit attól, hogy egy unalmas kődarab előtt kelljen megemlékezniük Önről? Szeretné, ha testi mivoltában úgy, és abban a formában élhessen tovább, ahogy azt maga választja ki? Akkor nincs más tennivalója, csak keresse meg a ZOO Memoriest! 26 ország után immár Magyarországon is!

A ZOO Memories változatos állatsereglettel áll szolgálatára, a zoológiai különlegességektől a nagy kedvencekig, legyen az egy büszke oroszlán, vagy éppen egy aranyos szurikáta. Sőt, 2016. január 1. óta a korszerű VegaMeat 2.1 technológia segítségével már növényevő állatok is bővítik a kínálatunkat. Már jó előre kiválaszthatja kedvencét, megegyezés és 50% előleg befizetése után összeismerkedhet vele, korlátlan számmal látogathatja, ahogy ezt később hozzátartozóik is megtehetik. Természetesen, a megegyezés szerinti időtartamig biztosítjuk a tápláléklánc folytatását, ha netán az első befogadó idő előtt kimúlna.

Agora Anomalia világreceptek: szecsuáni töltött malac

2015.07.26. 17:08 | Vitez Belizar | Szólj hozzá!

Címkék: kína konyha főzés kínai recept groteszk sütés

20150726_pork.jpgAz idegen tájak konyhái közül a jelen receptünk a kínai ízvilágot és kultúrát testesíti meg egy kiváló és laktató, de ugyanennyire energiaszegény és egészséges étek formájában.  Már maga az elkészítés is megalapozza a vidám hangulatot, csak ajánlani tudjuk a családi vagy baráti partikon. Tehát, lássuk ezt a hazai alapanyagokból is könnyen elkészíthető egzotikus finomságot!

Végy egy malacot, majd zárd egy vasketrecbe, amelyet kezdj el azon mód melegíteni. Fontos, hogy bőven locsoljuk vízzel közben, nehogy túl hamar elpusztuljon, hiszen a kínjai teszik ízletesebbé, s varázsolják porhanyósabbá is a húsát. Amint a visítása halkul, vegyük ki, vágjuk fel a hasát, és töltsük tele élő cserebogárral , szóján hizlalt 6 hónapos kölyökkutyával. A fülébe gondosan építsünk fecskefészket, a fenekébe dugjunk szerencsesütit, majd süssük tovább. Sütés közben kínai balzsammal kenegessük.

Egy ősi gyógymód aranyér ellen, amiről az orvosok nem akarnak tudni

2015.07.19. 10:05 | Vitez Belizar | Szólj hozzá!

Címkék: életmód természetgyógyászat groteszk szatíra gyógyászat

20150719_fulzsir.jpgKevesen tudják, hogy az aranyér korunk betegsége, hiszen őseink nem szenvedtek tőle. Nem találhatunk rá utalást a Bibliában, de még az ősi szanszkrit Mahábhárata sem tesz említést róla. Nem is, mert egy ősi, még nagyanyáink nagyanyái által ismert gyógymód révén nem szenvedtek paripára termett őseink a modern kor eme átkától. A gyógyszerészek és orvosok persze tudnak erről az egyszerű, otthon is elkészítethető gyógymódról, de nem fogják Önnek elárulni, ahhoz túl egyszerű, és ha kitudódna, nem lenne senki, aki a méregdrága és haszontalan kenőcseiket, kúpjaikat megvenné. Szerencsére Dr. Barrierini megtörte a hallgatás falát, és ősi kódexek kutatásai után közzé tette ezt a természetes kincset!

Csodaszer az aranyér ellen? Nem, nem csodaszer, hiszen szervezetünk termeli már évmilliók óta. Ez pedig nem más, mint a fülzsír, amely a szervezetünk egyik legérzékenyebb részét védi és óvja a fertőzésektől. Persze, Önnek azt mondták már gyerekkora óta, hogy a fülzsírt el kell távolítani – őseink megdöbbenéssel néznék ezt a sok reklámot, amely eszközök garmadáját sorolja fel erre a célra. Nem és nem, a fülzsír a szervezetünk védelmi vonalának esszenciája, amelyet megfelelő praktikákkal testünk más területének védelmére is felhasználhatjuk!